Gumikereső

gumiabroncs méret

Kosár tartalma

Fizessen bankkártyával!

borgun
b-payment

FULDA gyártó mintái

FULDA

FULDA a közelmúltban


2000

A végleges FULDA Show Truck megépítése, amely kerekeken guruló csúcstechnológiás kommunikációs központ

Az előző 3 Fulda Showtruck járműtől eltérően, a legutóbbi Fulda Showtruck egy egyedi prototípus, amit a Tervezési Egyetem (Pforzheim) hallgatói terveztek. Látványos áramvonalas formáján kívül, az új tehergépkocsi rendelkezik egy speciális pótkocsival is, amely "két részre osztva" egy hatalmas színpaddá alakítható át.

A Fulda 100. évfordulóját ünnepli.

A fulda egy nagy partival ünnepli első 100 éves történetét.

2002

A kanadai Miniszterelnök megjutalmazta a Fulda Challenge extrém sporteseményt.

A Yukon-ban (Észak-Kanada) megrendezett FULDA Yukon Challenge extrém sportesemény megkapta a kanadai Miniszterelnök által adományozott legmagasabb politikai elismerést.

2003

A Fulda Carat Attiro - amely a Fulda nagy teljesítményű gumiabroncsa - győzött az ADAC teszten (német autóklub)

A Carat Attiro nevű új, nagy teljesítményű gumiabroncs győzött a szokásos éves nyári gumiabroncs teszten, amit a német autóklub, az ADAC szervezett. Az ADAC "nagyon ajánlott"-ként minősítette a Carat Attiro gumiabroncsot.

2004

A FuldaNet elnyerte a Német arany PR díjat

WBP háttérügynökségével együtt, a Fulda Német arany PR díjat kapott az általa bevezetett FuldaNet kommunikációs kampányért. A Fulda - a német meteorológus szakemberrel, Joerg Kachelmannal együtt - egy privát meteorológiai állomás hálózatot hoz létre Németországban.

2005

A FULDA Carat Exelero-t megvizsgálja és tanúsítja a TÜV, a független német tanúsító intézet.

A Fulda új, rendkívül nagy teljesítményű gumiabroncsa, a Carat Exelero az első olyan gumiabroncs, amit a TÜV, a független német tanúsító intézet, bevizsgált és tanúsított a termékminőséget illetően. A TÜV az új Exelero-t összehasonlítja a legfontosabb konkurens termékekkel és megállapítja, hogy összesítésben a Carat Exelero a legjobb gumiabroncs az adott vizsgálat szempontjából. 

A Fulda az új Carat Exelero gumiabroncshoz megépíti a FULDA Maybach koncepció autót.

Azon tényből kiindulva, hogy a Fulda 1939-ben rendelkezett egy Maybach SW38-on alapuló nagy sebességű tesztautóval, a Fulda - a német luxus autógyártó céggel, a Maybach-al együttműködve - úgy határoz, hogy újra megépít egy ilyen autót. A német csúcstechnológiás együttműködés eredménye a Fulda Maybach Exelero, amely egy prototípus kupé 700PS-el, több 350 km/h sebességgel.

A Fulda bevezeti új európai weboldalát, 14 különböző nyelven.

Figyelembe véve az Internet növekvő jelentőségét és a márkanév nemzetközi fejlődésének elősegítése érdekében, a Fulda bevezeti új vállalati honlapját Európában. Az új Fulda weboldal 14 különböző nyelven érhető el, több mint 16 országban.

A Fulda bevezeti új, nagy teljesítményű 4x4 SUV gumiabroncsát: a FULDA 4x4 Road konstrukciót.

Az egyre jobban növekvő nagy teljesítményű, sportos kisteherkocsi (furgon) szegmenst figyelembe véve, a Fulda tervez egy olyan közúti gumiabroncsot, amely minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amit a 4x4 vezetők elvárhatnak a gumiabroncsaiktól. A speciálisan rövid féktávolságokra-, biztonságos fordulásra- és alacsony zajszintre tervezett új Fulda 4x4 Road jobb aquaplanning (vízen futás) ellenállást-, mérföldteljesítményt- és egyenletességet is biztosít.

2006

A Fuld Exelero „ajánlott” minősítést kap az ADAC tesztben

Európa egyik legnagyobb autóklubja, a német ADAC, ajánlja a Fulda új ultra nagy teljesítményű (UHP) abroncsát a Carat Exelerot. A Fulda Carat Exelerót a klub a 225/45ZR17 méretben tesztelte,  mely az olyan autók kedvelt mérete mint a VW Golf 5 és a BMW 3-as sorozat. Az alapos tesztek után az abroncs „ajánlott” besorolást kapott az ADAC-tól. A Carat Exelero jó eredményeket ért el az összes kategóriában, ráadásul a teszt „legcsendesebb abroncsának is megválasztoták.

A Fulda bemutatja a Carat Progressot

A Fulda, a minőségi gumiabroncsokat gyártó német vállalat, bemutatta a Carat Progresso-t, a legtöbb modern közép és felső kategóriás autó méretében gyártott nagy teljesítményű nyári abroncsát. A Fulda Carat Progresso kitűnő össz teljesítménnyel rendelkezik, de vizes utakon nyújt igazán kiemelkedő teljesítményt. Különösen a vizes utak két kritikus szituációjában: fékezés és felúszás rendelkezik páratlan tulajdonságokkal. A Progoresso a német Auto Motor és Sport tesztjén „ajánlott” besorolást kapott.

Új téli abroncs kifejezetten 4x4 és SUV-k számára: a Fulda Kristall 4x4

Fulda, 2006 május 29 – A Fulda, a minőségi abroncsokat gyártó német vállalat, büszkén jelenti be új, nagy teljesítményű  téli abroncsát, melyet nahéz, négy kerék meghajtású illetve modern utcai terepjárók (SUV-k) számáre fejlesztett ki: az új Fulda Kristall 4x4-et. A Fulda kifejezetten a SUV-k számára kifejlesztett téli abroncsa három fő előnnyel rendelkezik: rövid fékúttal vizes és latyakos útfelületeken, biztonságos kezelhetőséggel és alacsony zajszinttel.


A Fulda Progresso győz az Auto Motor und Sport nyári abroncs tesztjén... 2006-05-11

A Fulda Progresso győz az Auto Motor und Sport nyári abroncs tesztjén aquaplaning ellenállás és a tapadás jellemzőkben.

A Fulda Progresso, a német Fulda gyár legújabb nagyteljesítményű (HP) nyári abroncsa két kategóriában is nyert az Európa legnépszerűbb autós magazinjai közé tartozó német Auto Motor und Sport magazin legutóbbi nyári abroncs tesztjén.

A német ADAC „ajánlott” besorolást adott a Fulda Montero 2-nek

A Fulda Montero 2 „ajánlott” minősítést ért el a Német Autóklub (ADAC) 2006-os téliabroncs tesztjén. Az ADAC 14 különböző márkájú 185/60R14 méretű abroncsot tesztelt jellegzetes útviszonyok között (száraz, vizes, havas és jeges). A Montero 2 jól teljesített vizes és havas útfelületeken, melyekkel a leggyakrabban lehet talákozni télen. Az abroncs a kopás területén is jól teljesített. A fentiek alapján kijelenhetjük, hogy a Montero 2 kitűnő ár-érték aránnyal rendelkezik.

2007

A Fulda EcoControl bemutatója

A Fulda EcoControl rövid fékúttal, kitűnő élettartammal és üzemanyag takarékos futókeverékkel rendelkezik, mely kitűnően illusztrálja a Fulda új piaci pozícióját, mely az okos vásárlók választásává teszi.

2008

A Fulda keréknyomás-ellenőrző készülékének bemutatása

A keréknyomás-ellenőrző készülék pontosan méri a gumiabroncs belső nyomását, függetlenül a gépkocsi és a gumiabroncsok típusától. Szerelje fel a mérőlemezeket, és a többi a keréknyomás-ellenőrző készülék dolga.