Gumikereső

gumiabroncs méret

Kosár tartalma

Fizessen bankkártyával!

borgun
b-payment

ÁSZF

Általános szerződési feltételek.

SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG NINCS!!!  

SAJÁT RAKTÁRKÉSZLETÜNK VAN, DE A WEBÁRUHÁZ NEM A KÉSZLETET MUTATJA

Telefon:  +36 30/606-5171

 

VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK

Vevõ

A teligumik-nyarigumik.hu webáruházában azok vásárolhatnak, akik elfogadják jelen üzletszabályzatot.
 
Megrendelés

Az webáruházban a megrendelés interneten, telefonon vagy emailben lehetséges.
Az árak a webáruházban, telefonon, vagy emailben leadott rendelés esetén érvényesek, a tévedés és elírás jogát fenntartjuk.
Az áruházban látható termékek ára az adott árucikk bruttó vételára, amely az általános forgalmi adót tartalmazza. A kiválasztott terméket a megrendelõ ûrlap kitöltésével tudja megrendelni.  A rendelésnél leadott adatrögzítési hibákért felelõsséget nem vállalunk.
Megkérjük kedves vásárlóinkat, hogy a számlázási adatokat minden esetben pontosan töltsék ki -és ellenőrizzék le-, a számlán a rendelésben leadott formátumban fognak szerepelni az adatok, a kiállított számlát utólag nem áll módunkban módosítani !!!
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a megrendelés leadása után azonnal küldött automatikus visszaigazoló e-mail, a hatályos fogyasztóvédelmi törvények szerint nem minősül szerződésnek, csupán csak egy tájékoztató, hogy a megrendelés sikeresen beérkezett a rendszerünkbe.
Az online megrendelése a visszigazoló email megérkezését  követõen lép érvénybe pozitív darabszám visszaigazolása esetén!  
 
A találati listában szereplõ gumiabroncsok nem az aktuális raktárkészletet jelzik, az árak visszavonásig vagy a készlet erejéig érvényesek.
A gumik gyártási idejét nem tartjuk nyilván, szükségtelen is, mivel mindent a gyártóktól és forgalmazóktól vásárolunk közvetlenül. Ha túltárolt gumi kerülne készletre, ezt a webáruházban az info alatt feltüntetjük. Megrendeléskor az adatlap kitöltésénél a vevõ elfogadja, hogy cégünk reklámot küldhet a megadott email címre, ha ezt nem kéri, akkor ezt az opciót törölni tudja, amivel elfogadja, hogy a jövõben cégünk semmi reklámot nem küld a felhasználónak.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a nyarigumik-teligumik.hu nem a műhelyünk kiskereskedelmi weboldala, hanem egy házhozszállításra specializálódott webáruház.
Személyes átvételre nincs lehetőség !!

Az akciók előzetes bejelentés nélküli visszavonásának jogát fenntartjuk. A megszűnt akciókra és árváltoztatásokra történő utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni.
Az árváltozás jogát fenntartjuk!


Fizetés

A megrendelt termékek árát a Vevõ utánvéttel fizetheti az átvételkor, vagy előreutalással is történhet a végösszeg kifizetése.
Speciális termékek esetén az Eladó a teljesítést elõleg megfizetésével teljesíti.

Házhoz szállítás/ áru átvétele:

Cégünk saját készlettel is rendelkezik.
Ha nincs raktáron a megrendelt termék, akkor az 2-7 munkanapon belül érkezik meg, ettõl eltérhetnek egyes rendelések, pl. ha a gyártótól nem lehet rendelni a megrendelésben szereplő gumiabroncsot. A szállítási költség 1 db rendelése esetén 1.500 Ft / db, 2 vagy több db rendelése esetén ingyenes. Utánvét kezelési költség 800 forint / rendelés. Az áru átvételekor a vevõ elismervénnyel vagy a számla aláírásával igazolja a hiánytalan és sérülésmentes teljesítést. 


Garancia, szavatosság

Az eladó által forrgalmazott termékekre a gyártók a hatályos jogszabályoknak megfelelõ szavatossági idõt vállalják.  
Az ettõl eltérõ szavatossági idõ vagy jótállás és ennek idõtartama az adott áru mellett van feltüntetve.
Az eladó szavatossági és jótállási felelõsségére a Ptk.-ban és a 49/2003. (VII. 30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.
A szállítási sérülést csak abban az esetben tudjuk elfogadni, ha a csomag átvételekor a sérülésrõl jegyzõkönyv készült. Amennyiben a csomagolás sérült és errõl nem készült jegyzõköny, úgy az ebbõl eredõ kár az ügyfelet terheli. Az árucikk cseréje csak az eredeti csomagolás és a mellékelt okmányok megléte esetén lehetséges. 
Az eladó a megvásárolt termékeket csak abban az esetben cseréli ki, ha azok bizonyítottan hibásak.
A jótállási idõ kezdete a számla dátuma és amennyiben a termék mellett nincs külön jótállási jegy, akkor a számla egyben a jótállási jegy is. A jótállási körbe nem esõ termékeinkre a vonatkozó jogszabályokban rögzített szavatossági idõ jár. 
Személy, kisteher és terepjáró gumiabroncsok esetében a garancia csak akkor érvényesíthetõ, amennyiben az abroncsot átlagos használati körülmények között üzemeltetik és a felszerelésre valamint az üzemeltetésre vonatkozó elõírásokat továbbá a gyártó elõírásait betartják. Garanciális igény érvényesítésének feltétele a szakmûhelyben történõ felszerelés igazolása. 
Szélsõséges út és használati körülmények esetében, a garanciális felelõsség a jelen feltételektõl eltérõ mértékû szabályozására van lehetőség. 
A garanciális igény nem érvényesíthetõ: 
- helytelen tárolás miatti hibákra,
-a jármû vagy tartozékainak hibája, pl. helytelen futómû beállítás stb. által okozott hibákra,
-a vonatkozó szabványok, és a gyártó által adott elõírások figyelmen kívül hagyása miatti, szerelési- vagy üzemeltetési hibákra, 
-javított abroncsokra,
-nem a rendeltetés szerinti célra használt abroncsok meghibásodására,
-baleset, rongálás vagy egyéb külsõ behatások okozta hibákra,
- versenyzés, sebességi vagy egyéb kísérleti használat közben bekövetkezõ hibákra

Személyes adatok
A www.arukereso.hu (arukereso.hu Kft. 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72., Adószám: 13282156-2-42, Cégjegyzékszám: 01-09-727285) Megbízható bolt programjának mûködése érdekében az itt történõ vásárlások után a vásárló e-mailcíme, illetve az általa megvásárolt termék megnevezése az arukereso.hu részére továbbításra kerül. Az adattovábbítás célja: vásárlói visszajelzés igénylése és megjelenítése. Az így továbbított személyes adatokat az arukereso.hu Kft. a www.arukereso.hu Adatvédelmi és adatkezelési szabályzatának megfelelõen kezeli.


AZ ÁRUHÁZ KEZELÉSE
Gumiabroncs és Alufelni webáruház

Áruházunkban több mint 15 féle gumiabroncsgyártó termékei közül választhatja ki az Ön számára árban és minõségben megfelelõ autógumit.
Széles kínálatunkban –mint nyárigumi, mint téligumi- fókuszálunk a legolcsóbb gumiabroncsoktól a prémium márkákig, legyen szó személy, terepjáró vagy kisteherautóról.

Általunk forgalmazott gumiabroncs márkák: GOODYEAR, MICHELIN, BRIDGESTONE, CONTINENTAL, PIRELLI, BARUM, DAYTON, FULDA, SAVA, KLEBER, KORMORAN, UNIROYAL, DEBICA, KUMHO, DEBICA, FIRESTONE, GENERAL TIRE, YOKOHAMA, NOKIAN.
Kérjük megrendelés elõtt alaposan, ellenõrizze le a gépkocsijára felszerelhetõ gumiabroncs méretét, mintáját, sebesség és súly indexét. Ennek elmulasztásából adódó félreértésekért fellelõséget nem tudunk vállalni.
Amennyiben autóján gumiját nagyobbra szeretné váltani, használja a GUMIMÉRET VÁLTÓ funkciót, hogy megtudja a megfelelõ gumiabroncsok paramétereit.

Az "akciós termékek" gombra kattintva, Önnek lehetõsége van megtekinteni az évszaknak megfelelõ téligumi, illetve nyárigumi akciónkat.Vásárlás
Önnek lehetõsége van adatbázisunk segítségével megkeresni, kiválasztani a megfelelõ autógumit, acélfelnit. Ha megtalálta a megfelelõ gumiabroncsot, a virtuális kosarába helyezhet annyit, amennyit csak szeretne. A találati listában szereplõ gumiabroncsok nem az aktuális raktárkészletet jelzik!


Kosár tartalma
Bármikor lehetõsége van megtekinteni a kosár tartalmát, és abból bármit visszahelyezni a "polcra"